Royal Consultants

AĞ GÜVENLİĞİ

(2) POMEM giriş puanına göre erkek, kadın ve Emniyet Teşkilatı personelinden şehit veya vazife malulü olanların eş veya çocukları için asıl, yedek ve başarısız olmak üzere ayrı ayrı sınav sonuç listesi düzenlenir. Erkek ve kadın asıl adayların % 30’una tekabül eden sayıda yedek aday listesi, en yüksek puandan başlanarak belirlenir. MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alınacak öğrencilerde aranılacak şartlar ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir. Limitli ya da limitsiz tüm iş yeri internet hat sahibi müşterilerimiz için tasarladığımız Kota Sorgulama uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Limitsiz internet paketi kullanıyorsanız internet kullanım oranınızı eğer limitli paket kullanıcısı iseniz bu ay kaç GB kullanım hakkınız kaldığını görüntüleyebilirsiniz. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerimize SMS ve email ile fatura hatırlatmaları da yapılmaktadır. ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz.

  • (5) Sınavı kazananların POMEM’lere planlanması, Başkanlıkça belirlenen kriterlere göre bilgisayar ortamında yapılır.
  • ADSL paketiniz kotalı bir paket ise, ADSL İLK YARDIM videolarını izlerken / indirirken oluşacak veri transferi kadar kotanız etkilenecek.
  • TekŞifremi Unuttum” işleminin anlatıldığı kısa video’yu izlemek için lütfen tıklayınız.
  • Bu konuda teknik destek almak için telefon altyapısını sağlayan Türk Telekom’a başvurulmalıdır.

6 GB kotalı paket kullanan bir abonenin hattım ayın 15’inde açıldığında, ay sonuna kadar kullanım hakkı 3 GB olacaktır. Geçici süreliğine işyeri kapanışı , işyeri değişikliği gibi nedenlerden dolayı internet erişimine belirli süre için ihtiyaç duymayan işletmelerin hizmetlerin geçici süreliğine dondurabilecekleri bir hizmettir. TTNET’in sağlamakta olduğu ADSL hizmetinden yararlanmak için bir ADSL modeme ihtiyacınız vardır. Bugünkü ADSL bağlantı teknolojisini karşılamak üzere çeşitli teknik özellikte modemler piyasada bulunmaktadır. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ADSL modem temin ederek evinizde veya iş yerinizde İşyerim ADSL hizmetinden yararlanabilirsiniz. KOTA boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

PTT şubelerinde gişeden yapılan ödemelerde, 3,00 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Abonelik iptali işlemini yalnızca aboneliğin yasal sahibi veya yasal sahibin vekaletname ile yetkilendirdiği kişiler gerçekleştirebilir. Ödenmemiş faturadan dolayı erişimi kısıtlanan abonelerimizin takip eden ay faturalarına vergiler dahil 35,58 TL Hizmet Kısıtlama Bedeli yansıtılır. Www.Türk Telekom.com.tr/ilkyardim linkine tıklayarak Türk Telekom İLK YARDIM’a ulaşabilirsiniz. Facebook ve Twitter’da o an dinlediğiniz şarkıyı paylaşabilir, uygulamanın içinden arkadaşlarınıza e-mail gönderebilirsiniz. Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz. Bu bilgiler, ilgili mevzuat hükümlerinin öngördüğü süre ile sınırlı olarak saklanacak.

3) Üçüncü taraf bir kullanım standardını ihlal etmenizden dolayı bir zarara maruz kalırsa yasal sorumluluğu tek başınıza üstlenir, Arzum’un bundan zarar görmesini engeller ve Arzum’un bundan kaynaklanan zararlarını veya ek giderlerini tazmin edersiniz. 5) Ürünün diğer kullanıcılar tarafından kullanımına müdahalede bulunmak veya bu sürece zarar vermek. Arzum ve tedarikçileri üçüncü tarafların bilgi ve hizmetlerini kontrol etmez veya bu yönde herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Özel yetenek sınavları ile ilgili ayrıntılı bilgi için Güzel Sanatlar Fakültesi veya Sağlık Bilimleri Fakültesi ile görüşünüz. Yeni yönetmeliğe göre GNO’nuz 2.50’nin üzerinde ise, danışmanınızın önerisi, Bölüm Başkanınızın onayı ile almakta olduğunuz derslerle birlikte 36 ders saatini geçmeyecek şekilde üstten ders alabilirsiniz.

Bu taleple gelen müşteriler Türk Telekom mağazalarından hat dondurma işlemini gerçekleştirebilirler. Hat dondurma dönemi içinde, kullanılmayan zamanlar için internet erişim ücreti bir sonraki faturada iade edilir. Hat dondurma hizmetinden, bir müşteri yılda ​en fazla 2 kez ve toplamda 180 günü aşmayacak şekilde faydalanabilir. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. TTNET, çeşitli yeni abonelik kampanyaları dahilinde müşterilerine farklı marka, model ve özelliklerde hediye ADSL modemler vermektedir. Ücretsiz ADSL modemler, İşyerim ADSL bağlantısı başvurusu sırasında bayiler aracılığıyla kullanıcılara verilmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *