Royal Consultants

AĞ GÜVENLİĞİ

Yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile ilgili sonuçlar POMEM Yönetim Kurulunca değerlendirilerek karara bağlanır. Cep telefonunuz ile bulunduğunuz her noktadan TTNET ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. Tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifreNİZ OLAN TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlemler’de hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer TekŞifreniz bulunmuyorsa aşağıdaki şekilde ulaşacağınız Online İşlemler anasayfamızda yer alan “TekŞifre Hesabı Oluştur” linkinden TekŞifre oluşturabilirsiniz. Müşterinin hat dondurma dönemindeki kotası hat dondurmadığı dönem ile sınırlıdır. Örneğin; 6 GB kotalı paket kullanan bir abone ayın 15’inde hat dondurma hakkından yararlandığında aylık kullanım ücreti olarak kullandığı kısmı ödeyecek ve aylık kotasıda 3 GB olacaktır. 3 GB’nın üzerinden bir kullanım varsa abonenin faturasına kota aşım ücreti yansıyacaktır. 9.1 Arzum hizmetlerini kullanırken lisanslı yazılımı yetki kapsamına uygun şekilde kullanacağınızı, yazılım ve yazılımda yer alan içeriklerin fikri mülkiyet haklarına saygı duyacağınızı ve Sözleşme uyarınca yükümlülüklerinizi yerine getireceğinizi anlamalısınız. Arzum işbu Sözleşmeyi esaslı şekilde ihlal etmeniz durumunda kullanım lisansını fesheder. Mazeretiniz sebebi ile (sağlık, ekonomik, ailevi v.b.) eğitiminize bir süre ara vermeniz gerekiyor ise bunu bir dilekçe ve ekli belgelerle ilgili Fakülte Dekanlıklarına ,Yüksekokul Müdürlüklerine dönemin başlamasından itibaren 15 gün içinde başvurmanız gerekir.

Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder. Hat Dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmayacaktır. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmaz. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit,hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalandırılır. İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Mazereti nedeniyle ara sınava katılamayan öğrenciler son sınav tarihinden itibaren bir hafta içerisinde dekanlık/yüksekokul müdürlüğüne başvurmaları gerekir.

Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin. Aynı anda birden fazla çift anadal programına ya da hem bir çift anadal hem de bir yan dal programına kayıt yaptırılamaz.Ancak kendi isteğiniz ile kayıtlı olduğunuz yandal/çift anadal programında kayıt sildirerek bir diğer programa başvurabilirsiniz. Ayrıca YBH’ın akademi ve sanayide farklı uygulamalarının anlatıldığı sunumlara da okul kapsamında yer verilmektedir. Bu kapsamda 8-13 Şubat 2021 arasında düzenlenecek olan EuroCC Türkiye Yüksek Başarımlı Hesaplama Kış Okulu’nda aşağıda belirtilen eğitimler ve uygulamaları gerçekleştirilecektir. Ülkenizde ve ikamet ettiğiniz eyalette yasal açıdan reşit olan bir yetişkin olmanız ve dolayısıyla bunu onaylamanız gerekir. Yasal reşit olma yaşının altındaysanız ebeveyniniz veya yasal vasiniz bu Sözleşmeyi kabul etmelidir. (3) Adaylardan, eğitim-öğretim döneminin başlangıcına kadar, noterden tasdikli yüklenme senedi getirilmesi istenir, yüklenme senedinin getirilmemesi hâlinde adayın dosyası işlemden kaldırılmak üzere Başkanlığa gönderilir. Yüklenme senedi miktarı, her eğitim-öğretim dönemi için Başkanlık tarafından belirlenir. (4) POMEM’den çıkan veya çıkarılan adaylar, eğitim-öğretimin başlangıcına kadar yapılan masraflardan sorumlu tutulmazlar.

Fakülte / Yüksek Okul uygun gördüğü taktirde eğitim ücretinin yanı sıra ödenmesi koşulu ile kaydınız dondurulabilir. Bu süre içinde öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Blizzard’ın çevrim içi oyun hizmetlerine ve etkileşimli oyunlarına ve oyunlarını Battle.net oyun hizmeti Platformu aracılığıyla kullanıma sunan diğer geliştiricilerin (“Lisans Verenler”) etkileşimli oyunlarına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. (Blizzard’ın ve Lisans Verenlerin oyunları burada toplu olarak “Oyunlar” olarak anılacaktır). Bu Sözleşme, Platformu kurmanız ve kullanmanız için size lisans verilen hüküm ve koşulları belirler ve sizinle Blizzard arasındaki ilişkinin aşağıda belirtilen diğer yönlerini düzenler. Türk Telekom TekŞifre Kullanıcı Adımı değiştirdim, e-posta adresime aktivasyon linki gelmedi. Kendinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderilmesini sağlamak için ‘Üye Girişi’ sayfasında yer alan ‘Aktivasyon Yenileme’ linkine tıklayınız. Buraya, sistemde güncellediğiniz e-posta adresini girerek, e-posta adresinize yeni bir aktivasyon linki gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Aktivasyon işlemini 24 saat içerisinde tamamlamamanız durumunda, Kullanıcı Adı değiştirme işleminiz geçersiz kılınacaktır. Evinizde interneti aynı anda kullanan bilgisayar sayınız fazla ise bir üst pakete geçerek daha hızlı internet hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Türk Telekom Bağlantı Çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz. İnternet güvenlik profilinizi görüntülemek, değiştirmek, 6 ay içerisinde yapmış olduğunuz profil değişikliklerini görüntülemek için TTNET Online İşlem Merkezi’ne girmeniz yeterlidir. Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir. Çocuk profili ile eğitim, ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri, tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engellemektedir. Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir.

Birden çok hesaba erişmek için her oturumun sonunda oturumunuzu kapatmak üzere “Çıkış” bağlantısını tıklayın. Daha sonra farklı bir Kullanıcı Adı ve Şifreyle üye girişi yapabilirsiniz. Dilerseniz, Türk Telekom’de kayıtlı cep telefonu hattınız üzerinden SMS göndererek de TekŞifre Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz. Bunun için, mesaj alanına “TEKSIFRE” yazın, bir boşluk bırakın ve Hizmet Numaranızı veya kayıtlı e-posta adresinizi yazıp 6606’ya mesaj gönderin. TekŞifre ve Kullanıcı Adınız SMS olarak ceptelefonunuza yeniden gönderilecektir. Türk Telekom TekŞifre üyelik bilgilerimden e-posta adresimi değiştirdim. Eski e-posta adresini aktivasyon e-postası gelene kadar kullanabilir miyim? TekŞifre üyelik bilgilerinden e-posta adresinizi değiştirmeniz durumunda hesabınıza aktivasyon e-postası gönderilecektir.

  • 3.4 Lisanslı yazılımın sadece ticari olmayan amaçlarla kullanılabileceğini ve lisanslı yazılımın kurulması, uygulanması ve çalıştırılmasının yasak olduğunu kabul edersiniz.
  • 2) Arzum, lisanslı yazılımın kullanılması sırasında yasaları veya başkalarının yasal haklarını ihlal eden veya tarafınızca akdedilen işbu Sözleşmeyi ihlal eden bilgileri doğrudan siler.

(3) 8 inci maddede sayılan nitelikleri taşımadıkları anlaşılan adayların ilişikleri, POMEM Müdürünün teklifi ve Başkanın onayıyla kesilir. (2) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, POMEM’den çıkarılan adaylar bir daha POMEM giriş sınavlarına başvuruda bulunamazlar. (3) Geçici kayıt süresince suç işleyen adayların soruşturmaları Polis Akademisi Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümlerine göre yapılır. (4) Sınav evrakı sınav merkezlerince bir yıl süreyle, dava konusu olmuşsa davanın kesin karara bağlanmasına kadar saklanır ve bu sürenin bitiminde tutanakla imha edilir. (2) Adayların ikamet illerine göre belirlenen sınav merkezleri ve sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. (3) Ön sağlık kontrolü komisyonu adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur” veya “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” şeklinde karar verir.

6 GB kotalı paket kullanan bir abonenin hattım ayın 15’inde açıldığında, ay sonuna kadar kullanım hakkı 3 GB olacaktır. Geçici süreliğine işyeri kapanışı , işyeri değişikliği gibi nedenlerden dolayı internet erişimine belirli süre için ihtiyaç duymayan işletmelerin hizmetlerin geçici süreliğine dondurabilecekleri bir hizmettir. TTNET’in sağlamakta olduğu ADSL hizmetinden yararlanmak için bir ADSL modeme ihtiyacınız vardır. Bugünkü ADSL bağlantı teknolojisini karşılamak üzere çeşitli teknik özellikte modemler piyasada bulunmaktadır. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ADSL modem temin ederek evinizde veya iş yerinizde İşyerim ADSL hizmetinden yararlanabilirsiniz. KOTA boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *